Следвайте Гласове в ТелеграмУважаеми, г-н президент Румен Радев, знаем, че сте

...
Следвайте Гласове в ТелеграмУважаеми, г-н президент Румен Радев, знаем, че сте
Коментари Харесай

Българите от Херсон: Украйна използва български оръжия срещу нас. Спрете доставките за режима в Киев

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Уважаеми, господин президент Румен Радев, знаем, че сте срещу доставките на оръжия за укронацистите, само че прозападните партии в Народното събрание, ви принуждават да се преценявате. Ние откровено ви молим, спасете нашите животи, нашите деца! " С тези думи българската общественост в Херсонска общественост във видеопослание се обърна към президента и българските управляващи. 

" Всеки ден изпращаме децата си със боязън на учебно заведение ", споделя българка, майка на три деца от Херсон.  " Не сме сигурни дали украинските военни сили, които нападат и мирни поданици, няма да посегнат на нашите деца, споделят още от българската общественост в Херсон и молят доставките на муниции за киевския режим да бъдат прекъснати. Ние сме етнически българи и разчитаме на българската страна. "

" Виждаме резултатите от обстрелите на нацистите в Украйна с създадени в България оръжия, снаряди, мини. Много е обидно за нас като българи, които живеем в Русия, нашите сънародници в България да не могат да спрат доставките на оръжия за всеобщо заличаване, които се употребяват против мирното население. "

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР